De Alblas 2 is dit jaar in het nieuw gestoken door De Krom – Gezellig eten & drinken – uit Oud-Alblas. Dit is iets waar De Alblas eigenaar en oud-lid, Bjorn Rogmans zeer dankbaar voor is!

Zaterdag 19 oktober, voor de wedstrijd tegen Achilles Veen, was het tijd voor de officiële overdracht van de kleding. Met een splinternieuw tenue, inloopshirts, tassen, trainingspakken en coachjassen loopt het team van Najib Azaroiali er nu piekfijn bij!

Als herinnering en blijk van onze dank heeft Cor Boom namens de club bloemen en een ingelijst shirt als aandenken overhandigd aan eigenaar Bjorn Rogmans. Wij zijn erg blij dat Bjorn, die in het verleden bij De Alblas gevoetbald heeft, zich als sponsor verbonden heeft aan ons tweede elftal.

Bjorn Rogmans ontvangt de bloemen van Cor Boom.

Het is nu aan de heren van De Alblas 2 om de wisselende start van de competitie een goed vervolg te geven en verder te bouwen op het succesvolle vorige seizoen. Aan de kleding kan het in ieder geval niet liggen!

Wij hopen het ingelijste shirt nog vaak te kunnen bewonderen als we komen genieten van het eten en drinken in “De Krom”. Wij roepen iedereen op om ook een gezellig hapje te komen doen in het vernieuwde sfeervolle restaurant.