Wat doen wij
De Jeugd Activiteitencommissie organiseert jaarlijks leuke activiteiten voor alle jeugdleden. Een stukje gezelligheid, sfeerbepaling en wat extra inkomsten verdienen voor de vereniging,  staan bij ons hoog in het vaandel.

Momenteel bestaat de commissie uit een drietal, enthousiaste vrijwilligers (Edwin, Suzanne en Mirjam). Aan deze gezellige commissie zouden we graag iemand toevoegen !!

Alvast een greep uit onze activiteiten :

• Team van de week
  • Sinterklaasfeest
  • Kinderbingo
  • Spelletjesmiddag/avond
  • Quiz
  • Voetbalkamp

Het is belangrijk dat de Jeugd Activiteitencommissie voldoende vrijwilligers heeft. In het organiseren van een activiteit gaat namelijk best veel tijd zitten. Daarom zijn wij met spoed op zoek naar jou !

Wat zoeken wij
* Een enthousiaste doener
* Affiniteit met kinderen/jeugd
* Iemand met organisatietalent en enthousiasmerend vermogen.

Ben je meteen enthousiast geworden en voel jij je geroepen om onze commissie te komen versterken ? Of zou je eerst wat meer informatie willen ? Neem dan gerust even contact op met Mirjam van Lonkhuijzen (06-52303210).