Binnen onze vereniging is er een enthousiaste Activiteitencommissie voor de jeugd actief die gedurende het voetbalseizoen allerlei leuke, verrassende en sportieve activiteiten organiseert voor alle jeugdspelers.

Wij vinden het een uitdaging om onze jeugdleden ook andere activiteiten te kunnen aanbieden naast de wekelijkse trainingen en wedstrijden. En natuurlijk zal dit grotendeels met voetbal te maken hebben, maar ook activiteiten zoals een sinterklaasavond en een gezellige spelletjesmiddag staan uiteraard weer op het programma!

De doelstelling is om jaarlijks een aantal, op de verschillende leeftijdscategorie├źn, afgestemde activiteiten te organiseren. Voor sommigen hiervan zal opgave nodig zijn, bij andere activiteiten weer niet.

De Jeugd Activiteitencommissie staat uiteraard altijd open voor leuke, nieuwe en verfrissende idee├źn. Heb je een leuke of interessante inbreng, dan kun je altijd contact opnemen met een van de commissieleden. Dit kan ook via ons mailadres: jeugdactiviteiten@vvdealblas.nl.

Bij sommige activiteiten kunnen we de hulp van trainers, begeleiders en ouders/ verzorgers goed gebruiken. Wij hopen ook dit seizoen op jullie te mogen rekenen!

Hoe weet ik wat de Jeugd Activiteitencommissie heeft gepland?

Ruim van te voren wordt iedereen op de hoogte gebracht van de diverse activiteiten. Op onze website, ons infobord in de hal (naast de herentoilet), Facebook, Wie-doe-mee of via de infoschermen in de kantine houden we jullie op de hoogte. Daarnaast zal er informatie worden verstrekt door de leiders/trainers per team.

De Jeugd Activiteitencommissie bestaat momenteel uit de volgende personen:

Op de foto: Jeugd activiteitencommissieleden
  • Edwin Krecke (aanspreekpunt JO17 en JO19)
  • Petra Labrijn (aanspreekpunt voor JO14 t/m JO16)
  • Lida van Stenis (aanspreekpunt JO12 en JO13)
  • Mirjam van der Wal (aanspreekpunt JO7 t/m JO11)