In het kort:

  • Eénrichtingsverkeer belangrijkste aanrijroute sportpark. Dagelijks t/m 14.00 uur is de rijrichting vanuit Alblasserdam richting sportpak. Na 14:00 vanaf de A15 richting sportpak. Omleiding wordt met gele borden aangegeven.
  • Op zaterdagen en woensdagen kan al het verkeer het sportpark bereiken via de Poldersemolenweg (07:00-19:00 uur).
  • 17 november volledige afsluiting kruispunt Oude Torenbrug/Vinkenpolderweg-Oost. Verkeer vanuit Alblasserdam moet omrijden via Papendrecht en Oud-Alblas (m.u.v. woensdag en zaterdag).

Eénrichtingsverkeer kruising

Dit blijft ongewijzigd. Van 05:30 uur tot 14:00 uur is de rijrichting Alblasserdam uit, 14:00 tot 05:30 uur is de rijrichting het dorp in. De Poldersemolenweg (afslag Wensveenrotonde) is tijdens de werkzaamheden op zaterdagen en woensdagen opengesteld voor verkeer richting sportpark Souburgh. Op de andere dagen van de week moet het verkeer vanaf de Edisonweg/Wensveenrotonde tot 14.00 uur gebruik maken van de omleidingsroute via het centrum van Alblasserdam en is de Poldersemolenweg niet geopend. Doordat de rijrichting na 14.00 uur wordt omgedraaid is het sportpark na dit tijdstip weer via de Wensveenrotonde-Oude Torenweg bereikbaar.

Fietsers

Fietsers richting het sportpark kunnen (dorp uit) van de Oude Torenweg gebruik blijven maken. Vanwege de volledige afsluiting Vinkenpolderweg-Oost moeten zij van en naar het sportpark gebruik maken van de Poldersemolenweg. De opledingsroute dorp in via de Edisonweg-Voltastraat-Polderstraat blijft gehandhaafd. Door de grootte van het werkvak is op de Oude Torenweg geen ruimte om op een verantwoorde wijze in twee richtingen fietsverkeer toe te laten.

De omleidingen blijven van kracht tot en met 2 december.