Het voetballen is weer begonnen. De eerste oefenwedstrijden zijn achter de rug. En we hebben er nog meer zin in dan andere jaren. Maar het is wel een andere seizoensstart dan andere jaren. Het coronavirus is immers nog steeds niet verdwenen, sterker nog het aantal besmettingen groeit. En de regels worden eerder strenger dan soepeler. Het is absoluut noodzakelijk dat iedereen zich aan de (spel)regels houdt en zijn/haar verantwoordelijkheid neemt.

We zullen met elkaar het virus buiten onze club moeten houden. We moeten dit met elkaar doen en spreek elkaar ook aan. We vergeten zo makkelijk zelfs de basisregels. Het netjes omgaan met de regels is niet alleen een bestuursverantwoordelijkheid, maar echt eentje van ons allemaal. We moeten het echt samen doen. Het bestuur probeert te regelen dat de regels er zijn en dat er veilig gesport kan worden. De uitvoering ligt echt bij elke bezoeker, lid of geen lid, van ons sportpark

Toegevoegd het protocol waaraan men zich dient te houden, iedereen heeft zich aan deze regels te houden. Dit is in ons aller belang, iedereen wil weer graag sporten en bij elkaar komen maar dan hebben we ons wel aan dit protocol te houden.

Wordt u door iemand aangesproken op het niet naleven van deze regels, respecteer deze persoon!

Bestuur vv de Alblas