Het Corona-virus laait weer op. Ook in Alblasserdam is een toenemend aantal besmettingen. We kennen alle richtlijnen maar toch een update. Vooral voor de zaterdagen.

1. We moeten Corona niet naar Souburgh brengen. Dat is het allerbelangrijkste. Voel je ook maar enigszins verkouden, ben je op riskante plekken geweest, is er getest in je nabije omgeving: Kom niet naar De Alblas en laat je testen. Je wilt toch niet de aanstichter zijn dat onze leden niet zouden kunnen sporten.
  2. Hou die 1,5 meter afstand als je op het sportpark bent, rond het veld en bij de bar zijn hiervoor markeerpunten aangebracht. Niet met teveel in de kleedkamer. Snel douchen.
    En in kantine en op terras: zitten, niet staan en niet door elkaar lopen. Durf elkaar daar op te wijzen.
  3. Volg de looplijnen en veroorzaak geen opstoppingen. Kantine op zaterdagmiddag: ingang aan noordkant. Geen supporters bij de hoofdingang, ingang naar kleedkamer en ingang bestuurskamer
  4. Registreer je. Dit kan via sms en whatsapp door je naam te sturen naar 0613417292. Voetballers hoeven zich niet te registreren, die staan op het wedstrijdformulier en teamindeling.