Voetbalvereniging De Alblas vind je op sportpark Souburgh in Alblasserdam. Het sportpark ligt aan de rand van Alblasserdam op de grens met Oud-Alblas aan het riviertje de Alblas. Op het sportpark vind je o.a. twee voetbalclubs, een atletiekvereniging, een tennisclub en een hockeyclub.

Bereikbaarheid

Vanuit de richting Alblasserdam

Vanuit Alblasserdam volg je van de Oude Torenbrug/weg de Edisonweg naar de Wensveen rotonde. Bij de rotonde ga je linksaf via de Poldersemolenweg naar het sportpark. Vanaf de Dam volg je de Edisonweg tot de Wensveen rotonde en dan ga je rechtdoor.

Vanuit de richting Oud-Alblas

Vanuit Oud-Alblas / afslag 23 Papendrecht / N3 volg je vanaf de veerweg het westeinde in de richting van Alblasserdam. Ter hoogte van de sloep & kano verhuur De Vinkenwaard sla je linksaf de Bas Verhoevenweg op, waarna je zo het sportpark op rijdt.

Vanaf de A15 Gorinchem/Rotterdam

Vanaf afslag volg je de Edisonweg tot de Wensveen rotonde. Hier neem je de eerste afslag naar rechts de Poldersemolenweg op en daarna rijd je rechtsaf het sportpark op.

Contactinformatie De Alblas

Sportpark souburgh

Adres:

Sportpark “Souburgh”
Bas Verhoevenweg 6
2952 AV Alblasserdam
Plan je route

Contact:

Telefoonnummer: 078 – 6915361
E-mail: info@vvdealblas.nl

Contactpersonen

Binnen onze voetbalvereniging zijn er verschillende personen verantwoordelijken voor de senioren, jeugd en overige activiteiten. En om het makkelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt met contactpersonen.

Overzicht contactpersonen