Onze jeugdteams hebben ook de 3e editie van het Kelme Lekstreektoernooi gewonnen. Met onze JO19-1, JO17-1, JO15-1 en JO13-1 behaalden we ook dit jaar als vereniging weer de meeste wedstrijdpunten. Hoewel wij de meeste wedstrijden in de JO15 en JO13 poule met onze 1e jaars teams de JO14 en JO12 hebben gespeeld, bleven we Nieuw Lekkerland nog ruim voor.

Het Kelme Lekstreektoernooi is opgezet door de jeugdafdelingen van v.v. De Zwerver, Dilettant, Nieuw-Lekkerland, Lekkerkerk en De Alblas. In dit toernooi, ter voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen, spelen alle nieuw te vormen 1e selectie teams in toernooiverband een wedstrijd tegen elkaar. Deze 40 oefenwedstrijden worden in de periodes mei-juni en augustus-oktober gespeeld en geven, naast het sportieve doel, ook de trainers de mogelijkheid om met hun nieuwe teams te oefenen en hun definitieve selectie te vormen.

In de afsluitende evaluatie vergadering werd nogmaals door iedereen bevestigd dat dit toernooi een mooie aanvulling is op de reguliere activiteiten en volledig voldoet aan de afgesproken doelstelling en zeker ook volgend jaar weer moet worden opgenomen in het programma. Ook sponsor Philip Kouwenhoven, van SK Teamsport en vertegenwoordiger van kledingsponsor Kelme, sprak zijn waardering uit over het mooie doel van dit toernooi en de prettige samenwerking met en tussen deze clubs, waarna hij de prijzen voor de clubs kon uitreiken. Iedere club kreeg twee mooie wedstrijdballen. De wisselbeker mocht in ontvangst worden genomen door onze jeugdvoorzitter Remco Filippo en door de aanvoerster van JO14-1/JO15-1 Noortje Eijkelenboom, dit team behaalde namelijk de meeste punten door alle wedstrijden te winnen in hun poule.

Remco Filippo en Philip
Kouwenhoven met de wisselbeker