Afgelopen weekend zijn de Alblas jeugd teams JO115-6, JO11-6 en JO4-4G op een overtuigende wijze kampioen geworden. Alle drie de teams wisten hun kampioenswedstrijd ruim te winnen en zijn met afstand kampioen geworden.

Voor de JO11-5 was het spannend, zij moesten uit tegen hun directe concurrent Drechtstreek. Gelukkig deden zij het beter dan het eerste elftal van de Alblas tegen Drechtstreek en wisten ze rum te winnen met 5-2, waardoor ze niet meer in te halen zijn. Daarom is het team van de trainers Bertus Duinhouwer, Maarten Bernard en Rick Wolterink net als dit najaar weer kampioen.

Onder begeleiding van trainers Arjen van Belzen en Rolf Bergman wist de JO11-6 op een gelijkspel na, al hun wedstrijden te winnen. En zo werd ook in alle vroegte, bij een lichte regenval, de laatste horde genomen. ASWH werd met 4-0 verslagen waardoor het team zich kampioen mocht noemen.

De jongens en meisjes van de JO9-4, maakten het nog spannend in hun kampioenswedstrijd. Misschien dat het door de grote belangstelling kwam, maar met rust was de stand 1-1 tegen Sliedrecht. In de rust hebben de trainers Marco Spreeuwenberg en Robert Valk wat magische woorden uitgesproken en deze hebben zeker effect gehad, de uitslag…7-1. Prima gedaan.

Nogmaals alle teams van harte gefeliciteerd!!