Iedereen is welkom om lid te worden van v.v. De Alblas, dus jongens, meisjes, heren en dames. Er kan gevoetbald worden vanaf 4 jaar en ouder.

Mee trainen

Vind je voetballen leuk en wil je een paar keer mee trainen? Dat kan! Zo krijg je meteen een goede indruk van onze gezellige vereniging en kun je besluiten om lid te worden. Deze trainingen zijn bedoeld voor jongens en meisjes in de onderstaande leeftijdscategorie en worden gegeven door een gediplomeerde trainer:

• Vanaf 7 jaar wordt er 2x in de week getraind.
  • Ben je tussen de 4 en 6 jaar dan wordt er alleen op woensdagmiddag getraind.

Klik hier voor de actuele trainingstijden.

Ben je nog geen lid en lijkt het je leuk om een keer te komen kijken, stuur dan een mailtje naar nieuweleden@vvdealblas.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken, je vervolgens welkom te heten en je verder in te lichten. Om een indruk te krijgen van de huidige teamsamenstelling klik hier.

Lid worden bij De Alblas

Er wordt door ieder elftal 2x in de week getraind en op zaterdag wordt er gevoetbald; met uitzondering van de Minipupillen, deze groep traint 1x in de week en speelt een kleine competitie op de zaterdag. Ieder elftal speelt in het tenue wat door De Alblas beschikbaar wordt gesteld. Hier staat wel een eenmalige eigen bijdrage tegenover * (zie onderstaand). Buiten het voetbal om worden er diverse, leuke activiteiten georganiseerd, Om alvast een indruk te krijgen van onze vereniging, staat er op onze website alvast heel veel informatie vermeld.

Contributie + eigen bijdrage

Senioren (18+) € 49,50 per kwartaal of € 198,00 per jaar