Iedereen weet vast wel dat een vereniging draait op vrijwilligers. Ook wij!! Zonder vrijwilligers kunnen wij niets! Gelukkig hebben wij al vele vrijwilligers die zich inzetten voor verschillende soorten hand- en spandiensten. Hier zijn wij dan ook zeer blij mee, echter, we komen er helaas nog heel wat tekort. Zo ook in onze keuken die op zaterdag op volle toeren draait! Door deze oproep hopen we een aantal dames en heren te kunnen enthousiasmeren om ook een aandeel te leveren.

De keukendienst op zaterdag is opgesplitst in twee diensten: van 11.00 tot 14.30 uur en van 14.30 tot 18.00 uur. Tijdens een dienst sta je altijd met z’n tweetjes. Uiteraard heb je zelf de keuze (d.m.v. een intakelijst) welke dienst je wilt draaien, met wie, hoe vaak en op welke datum. Hier zit geen minimum of maximum aan vast, kortom, je bent volledig vrij om te bepalen hoe vaak je ingeroosterd wilt worden! Ben jij enthousiast geraakt en lijkt het je leuk om onze jeugd van patatjes te voorzien en onze senioren een bal gehakt voor te schotelen op zaterdag (mag natuurlijk ook andersom), steek dan nu je handen uit de mouwen en neem contact op met Mirjam van Lonkhuijzen via het volgende emailadres: mlonkhuijzen@gmail.com of via telefoonnummer: 06 – 52 30 32 10.

Ook de komende maanden zitten we erg omhoog met de verdere invulling van het rooster. Mocht je op korte termijn mogelijkheden hebben, laat het dan meteen even weten!