Vind je het leuk om sportief bezig te zijn, maar ben je ook fanatiek en houd je van gezelligheid? Kom dan een keer meetrainen op maandag (20.30) of donderdag (20.00) om te kijken of het je wat lijkt om bij ons team te komen spelen. Je kunt bij ons spelen als je 15 jaar of ouder bent. Tijdens het seizoen doen we (los van de wedstrijden) verschillende leuke activiteiten met het hele team en gaan we een weekend weg.

Ben je enthousiast geworden? Neem dan snel contact op met Marinka (0640616462) of kom eens langs tijdens een training of wedstrijd!

De Alblas VR1

Shirtsponsor: Stam Leidsters: Bianca Sprong-Deylius Mandy Beenhakker Speelsters; Lisette Lugthart Daphne Zonnevijlle Indy Zonnevijlle Stenneke Stam Arja Zijderveld Bianca Sprong-Deylius (K) Angelieke Flach (A) Milou Wilson-Verwoert…