Excelsior biedt de Alblas jeugd de kans om de wedstrijd tegen De Graafschap te komen bekijken op zaterdag 26 januari a.s. In het stadion zitten we gezellig met elkaar in hetzelfde vak. De wedstrijd begint om 19:45 uur.

LET OP ! De Erasmus Tribune is vol dus je kunt alleen nog kiezen voor de Robert Alberstribune !! Kaarten zijn niet plaatsgebonden dus er kan geswitcht worden tussen de 2 tribunes.

Kosten ?

Kinderen t/m 16 jaar mogen deze wedstrijd voor slechts 5 euro bezoeken.
Oudere kinderen/familieleden en/of kennissen kunnen voor 10 euro p.p. mee.
Hier zit geen limiet aan mits er voldoende mensen zijn die kunnen rijden/begeleiden !

Betalen ?

Na het invullen van onderstaand formulier kan je via de toegestuurde link zelf je tickets bestellen via een speciale bestelpagina voor leden van De Alblas. Na het bestellen, betaal je ook meteen rechtstreeks aan Excelsior. LET OP ! De Erasmus Tribune is vol dus je kunt alleen nog kiezen voor de Robert Alberstribune !!

Rijden / begeleiden ?

Ben je in de gelegenheid om te rijden/als begeleider mee te gaan ? Geef dit dan uiterlijk 15 januari a.s. even door aan de betreffende leider van het team waarin je kind speelt.

Nb. een team kan alleen mee als er minimaal 3 of 4 rijders/begeleiders per team mee gaan !

Vragen ?

Neem dan even contact op met de Jeugd Activiteitencommissie. Zij zijn te bereiken via jeugdactiviteiten@vvdealblas.nl

Opgeven ?

Je kunt jezelf en/of je kind aanmelden via het onderstaande formulier. Na het versturen van de link krijg je een link naar de speciale bestelpagina.