Coördinator schoonmaak/onderhoud clubgebouw

We zijn met spoed op zoek naar iemand om de schoonmaak/onderhoud van ons clubgebouw te coördineren. Onze kantine en kleedkamers worden bijna dagelijks gebruikt. Dat betekent dat er ook schoongemaakt wordt. Zie jij kans daar een bijdrage aan te leveren, het liefst in een coördinerende rol, neem dan contact op met iemand van het bestuur.

Ochtenddienst

Onlangs waren we al op zoek naar een vrijwilliger/vrijwilligers voor de ochtenddienst. Goed om te kunnen melden dat daar positief op gereageerd is. Voor dit moment is de bezetting weer rond. Wel zijn we nu voor volgend seizoen op zoek naar verdere versterking. Dus heb je zin om eens in de vijf a zes weken op zaterdag de bezigheden op te starten en op die manier iets voor de club te doen meldt je dan bij een bestuurslid.