De dag begon goed voor Alblas 2.

het hele team werd uitgenodigd voor een ontbijtje bij teamleider Erik Korevaar met heerlijke soep, eitjes en aanverwante artikelen wat de mannen zich goed lieten smaken, dank namens het hele team voor de geste!
Daarna de wedstrijd.
De trainer nog op vakantie dus de Alblas 2 probeerde dat gevoel ook in het veld te krijgen wat overigens prima lukte! Traag, ongecontroleerd balverlies in de duels en foute passes waren het gevolg tegen het fysiek sterke en veel fellere GRC.
Minuut  11 werd gescoord, terechte 1-0 voor de thuisploeg .
Iedereen een klein beetje wakker maar op een voorzet raakte Dennis van Eldik de bal verkeerd en joeg hem in de kruising, eigen kruising wel te verstaan!
Daarna was de Alblas echt wakker en werd er prima gevoetbald. Stefan van Vliet had een uitgelezen kans om, alleen voor de keeper, te scoren.Ook Stefan Toom kwam alleen voor de keeper maar ” Ronaldo” had het vizier niet op scherp!
Steeds verder richting vijandelijk doel wat resulteerde in een prachtig uitgespeelde aanval en waaruit Kevin Klerk na een slimme, perfecte steekbal van Tom de Graaf de 2-1 scoorde.
RUST.
Richard Aanen kwam de tweede helft niet meer terug, te veel last van zijn enkel en zijn vervanger was Erwin de Lange uit de A1.
De tweede helft begon weer voortvarend, kansen voor beide teams.
55e minuut wissel Stefan van Vliet voor Silvan Croes.
59e minuut wissel Kevin Klerk, die de eerste helft hard op zijn rug was gevallen en niet verder kon, voor  de debutant Jorie Bieren uit de A1 die in de 72e minuut een voorgegeven voorzet prachtig afronde met een schuiver in de verre hoek.
Toch ging het op het laatst fout, in de 73e minuut werd het 3-2 en in de de 81e minuut 4-2.
Al met al een grijze grauwe zaterdagmiddag zonder het gewenste resultaat.
Gelukkig heeft Remco van der Giessen wel vrienden gemaakt😀
Opstelling: Harm Banis, David Waardenburg,
Kevin Haverkamp, Dennis van Eldik, Stefan van Vliet (55’ Silvan Croes), Diede Heijkoop, Kevin Dijk, Stefan Toom, Richard Aanen (45’ Erwin de Lange), Tom de Graaf, Kevin Klerk (59’ Jorie Bieren)

Meer weten?