Komende zaterdag is weer de Souburgh-derby en mogen wij onze buurman, v.v. Alblasserdam ontvangen. We hopen op een fijne middag met een mooie wedstrijd en veel toeschouwers. U bent allen van harte welkom. Wel hebben we enkele verzoeken…

Veel vrijwilligers zullen deze dag in touw zijn. Bij voorbaat veel dank. En mocht u zien dat ergens bij gesprongen moet worden, schroom niet en steek de handen uit de mouwen.

We vragen wel dat iedereen zich netjes en respectvol gedraagt.
Ten eerste richting onze oosterburen, Manege “Beijaart”. Er staan hier veel paarden, dus daarom is, zoals overigens altijd, het afsteken van vuurwerk verboden. Nogmaals verzoeken we jullie je daaraan te houden.
Ten tweede vragen we jullie onze gasten respectvol tegemoet te treden, zowel spelers, begeleiding, toeschouwers van VV Alblasserdam als de scheidsrechter. We benoemen dit zo nadrukkelijk omdat bij de thuiswedstrijd tegen Hardinxveld dit niet in alle opzichten is gebeurd.

Daarom is zaterdag de spelersingang niet toegankelijk voor toeschouwers en mag alleen drank worden genuttigd op het afgeschermde deel van het terras.

We rekenen op ieders medewerking zodat het voor ons allemaal een fijne middag wordt.

Tot zaterdag,
Bestuur v.v. De Alblas

Meer weten?

De Alblas 1

De Alblas 1 komt uit in de 3e klasse met veel regieclubs uit de regio Alblasserdam en de Molenwaard. In deze klasse speelt De Alblas…