Na het vertrek van Harold Verberkmoes in het voorjaar van vorig seizoen is er een nieuwe Technische commissie senioren (TCS) benoemd. Gekozen is voor een bredere aanpak waar meerdere mensen in actief zijn en samen met de Technische Jeugd Commissie (TJC) voor de toekomst een technisch beleid op te gaan zetten voor de hele vereniging. Het is nog niet gelukt om de bestuurszetel te vervullen waarvoor nog steeds een vacature open staat. Peter Wemmers (Bestuurslid Algemene zaken) neemt namens de TCS waar en zit de vergaderingen van de TCS voor. De taken zijn als volgt verdeeld;

  • Leo Dekker, 1e verantwoordelijke en vraagbaak voor technische en organisatorische zaken van de selectie (1, 2 en 3).
  • Marcel van Mourik vervangt Leo en neemt het selectiebudget (materialen, kleding e.d.) op zich
  • Bas van Genderen neemt het 3e elftal voor zijn rekening.
  • Ard Kortleve en Timon Bol zorgen voor de lagere senioren dat leiders, scheidsrechters en andere organisatorische zaken worden geregeld, binnen de TC is Marcel van Mourik hun aanspreekpunt.

 Nieuwe trainer Alblas 3

Vanuit het streven het niveau in de breedte te verhogen en een goede doorstroom vanuit de jeugdelftallen te borgen is Derreck Jap a Joe benoemd als trainer van het 3e elftal. Derreck was aan het begin van deze eeuw al trainer van onze B1 en het tweede elftal. Als TCS vinden we het belangrijk dat de jongeren die nu nog afvallen voor de eerste 2 elftallen, op een goede manier getraind blijven worden zodat de aansluiting naar het 2e en / of het 1e mogelijk blijft. Om de ambitie, het derde naar een hoger niveau te brengen, willen we de groep die mee gaat trainen vergroten. We willen de spelers van de lagere elftallen vragen, als zij het leuk vinden om met een gecertificeerde trainer te trainen, zich aan te sluiten op de dinsdagavondtraining van het 3e.

Na een moeilijke start begint het 3e elftal inmiddels vorm te krijgen door nieuwe aanwas maar er kunnen nog meer spelers bij. Ook zoeken we nog een leider en/of vlagger voor dit team. Mocht je nog vragen hebben of interesse om mee te gaan trainen, leider en/ of vlagger te worden meld je dan bij Bas van Genderen, tel. 06-52690297

Derreck begrijpt dat het 3e een opleidingsteam is en zal veelvuldig communiceren met de trainers van het 1e en 2e elftal om de ontwikkeling van de spelers te bespreken .

Meer weten?