De Alblas JO11-2 had eigenlijk een week daarvoor al hun kampioenschap behaald maar het is natuurlijk veel leuker om thuis kampioen te worden. Voor veel publiek werd de laatste wedstrijd in stijl gewonnen, een keurige 6-2 overwinning. En zo werd dit team, met maar 1 verlieswedstrijd, terecht kampioen.

De wedstrijd van de JO12-2 was spannender, deze ploeg had de week ervoor helaas verloren en hierdoor stonden ze gelijk in punten en en met 1 doelpunt meer dan de nummer 2. Om het allemaal nog spannender te maken werden de wedstrijden van de JO12-2 en hun concurrent tegelijkertijd gespeeld. Opdracht was duidelijk, winnen en met veel doelpunten. Hier werd zeker aan voldaan, een 14-2 overwinning werd er behaald. Nu was het nog wachten op de uitslag van de concurrent, toen bleek dat deze gelijk had gespeeld kon het feest losbarsten.

We feliciteren nogmaals beide teams met hun kampioenschap!!