In deze gekke Corona-tijd ligt het voetbal bij onze mooie verenging helaas tijdelijk stil! Om de algehele fitheid en conditie van onze jeugdspelers op peil te houden heb ik via de Mywelness-app een digitaal oefenprogramma aangemaakt die kinderen thuis via een smartphone of tablet kunnen uitvoeren.

Hierin staan diverse oefenvormen voor de co├Ârdinatie, stabiliteit en kracht van o.a. de benen opgesteld, waarmee het bewegingsniveau van onze jeugdspelers op niveau kan worden gehouden.
Dit is mede van belang om de kans op blessures bij het hervatten van het voetbalseizoen te verkleinen. Ook bevorderd het de prestaties van onze leden indien het seizoen weer aanvangt.

Indien gewenst kunt u als ouder(s)/verzorger(s) van een jeugdlid een mail sturen naar het onderstaande werkmailadres met daarin de persoonsgegevens van uw zoon of dochter (naam, geboortedatum, gewicht). Dan maak ik voor uw zoon/dochter een persoonlijk account aan voor de Mywelness-app (zie logo). Dit uiteraard geheel kosteloos en ook de app is gratis te downloaden!
(Ook zijn de persoonsgegevens beschermd volgens de AVG-regelgeving.)

My Wellness-app

U ontvangt vervolgens een mail vanuit Balans met het verzoek om het account te registreren en een wachtwoord aan te maken. Hierna kunt u met het mailadres en het aangemaakte wachtwoord inloggen in de gedownloade Mywelness-app. Hierin staat het oefenprogramma opgesteld.

Stimuleer uw kind ook in deze tijd om in beweging te blijven door bijvoorbeeld buiten te spelen, trampoline te springen, te fietsen, te skeeleren en te joggen. De beweegnorm voor kinderen tot 18 jaar is namelijk dat zij elke dag 1uur matig intensief moeten inspannen.

Veel gezondheid en geluk toegewenst!

Met sportieve groet,

Joren de Wit
Fysiotherapeut/Medisch trainer
Balans Centrum voor Gezondheid & Beweging
Sliedrecht & Alblasserdam
joren.de.wit@balans.mobi