Met een ‘code geel’ waarschuwing van het KNMI vertrokken we vrijdagmiddag, met 32 zestien-, vijftien en veertien jarigen en 8 begeleiders, richting De Mussenberg in Loon op Zand.
Ondanks de waarschuwingen voor slecht weer hebben we die avond (in het avondzonnetje!) toch de wedstrijden tegen de plaatselijke voetbalclub, v.v. Uno Animo, gespeeld. Het leverde twee doelpuntrijke en leuke wedstrijden op. Laat op de avond hebben we nog met elkaar om het kampvuur gezeten en een stand-up quiz gedaan.

Op zaterdag stonden er in de ochtend allerlei spellen op het programma, zoals voetvolleybal en in de middag was er een tafeltennis toernooi en een mountainbike-tocht op een loei zwaar parcours. Twee bikkels van begeleiders legden het parcours zelfs twee keer af.
’s Avonds hebben we met elkaar gebarbecued en daarna kwam de echte klapper van het kamp:
de KARAOKE. Sommige mensen konden er werkelijk geen genoeg van krijgen!

Op de laatste dag zijn we naar de De Loonse en Drunense duinen gewandeld en aldaar hebben we in het mulle zand onderling een toernooi gespeeld. Na een (late) lunch zijn we richting huis vertrokken.

We kijken, voor de derde keer op rij, weer terug op een fantastisch kamp! Dit geldt zowel voor de kinderen als voor de begeleiders. Allemaal heel hartelijk dank!

Met een beetje pijn in ons hart geven wij (Petra, Willy en Patty) het stokje door aan anderen. Onze jongens gaan in een andere leeftijdscategorie spelen en daarnaast is het voor ons weer tijd voor een nieuwe uitdaging. Als je deze dankbare taak van het JO15 en JO16 kamp van ons zou willen overnemen, neem dan gerust contact op met Patty Biemond (patty.biemond@xs4all.nl). Zij kan je alle ins en outs geven, zodat je niet alles zelf hoeft uit te zoeken!

Het kamp werd mede mogelijk gemaakt door:

  • De Vrienden van De Alblas
  • Een bijdrage van het Bestuur
  • Eieren van Hans den Ouden
  • Brood van bakkerij Voordijk