Donderdag 4 april heeft een groep van 16 jeugdtrainers hun certificaat voor JTVC (Jeugdvoetbal Trainer Coach) behaald. Na 4 cursusavonden waar de theorie en de praktijk werden behandeld was de laatste avond aan de trainers om een training uit te zetten voor een groep van 40 kinderen. Deze training verliep prima en met de ingeleverde werkboeken heeft iedereen zijn certificaat behaald. Uit handen van KNVB docent Errol Sint Jago werden de certificaten uitgereikt.

Met deze geslaagden en de groep van vorig seizoen heeft de Alblas inmiddels meer dan 40 gecertificeerde jeugdtrainers. Van de groep van vorig jaar zijn een 5-tal trainers momenteel bezig met de vervolgcursus. Voor het volgend seizoen gaan we inventariseren om diverse jeugdtrainers ook vervolgcursussen aan te bieden, dit om de gehele jeugdopleiding van de Alblas op en hoger niveau te krijgen.

Bij deze willen we nogmaals alle geslaagden feliciteren en willen we ook alle kinderen bedanken die op de cursusavond aanwezig waren voor de praktijkoefeningen.

Foto geslaagde jeugdtrainers De Alblas

Foto geslaagde jeugdtrainers De Alblas en voetballers.