Jeugdvoetbalopleiding organiseert in de voorjaarsvakantie een uniek evenement bij De Alblas in Alblasserdam: De jeugdvoetbaldagen met specifieke trainingen verzorgd door professionele trainers.

Deze uitdagende jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden op maandag 25, dinsdag 26 en woensdag 27 februari 2019.

Alle kinderen van 5 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Voor de keepers is er een speciaal programma, onder leiding van professionele keepertrainers.

Men hoeft niet lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden!

Programma Jeugdvoetbaldagen bij De Alblas

Ook maandag 25, dinsdag 26 en woensdag 27 februari 2019 (voorjaarsvakantie):

10.00 uur Aanwezig
10.15 uur Inleiding
10.45 uur Specifieke training
12.45 uur Lunch
13.45 uur Wedstrijdprogramma
16.30 uur Afsluiting

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Je krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen sterk toenemen.

Voordelen van de Wiel Coerver methode:

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat.” Dit gebeurt door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

Zie voor meer informatie de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl.

De totale kosten voor dit onvergetelijke voetbalfeest bedragen € 72,-

Hiervoor biedt Jeugdvoetbalopleiding:

• Een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van het voetbal
  • Een gezonde en smakelijke lunch
  • Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten
  • Een aandenken voor iedereen
  • Prijzen voor de winnaars

Inschrijven

Je kunt je voor deze jeugdvoetbaldagen inschrijven door een mailbericht te sturen naar jeugdvoetbaldagen@jeugdvoetbalopleiding.nl. Zet hierin je naam en adresgegevens, je geboortedatum en je telefoonnummer en vermeld tevens in welk team je speelt. Iedereen mag zich aanmelden men hoeft dus niet perse lid van De Alblas te zijn. Verzoeken om bij vrienden of vriendinnen in een groep te komen zijn mogelijk.

Tot de 25 februari bij De Alblas (Sportpark Souburgh, Alblasserdam).

Brochure Jeugdvoetbaldagen – De Alblas voorjaarsvakantie 2019