De laatste weken hebben we geprobeerd om iedereen ook onderling wedstrijden te laten spelen. Dit alles kon plaatsvinden door de goede en correcte naleving van ons coronaprotocol. Hopelijk kan volgend seizoen weer gewoon en vrij gevoetbald worden. Wij gaan er tijdens dit schrijven vanuit dat de competitie volgend seizoen begint zoals wij altijd gewend zijn. De voorbereiding van komend sei- zoen is achter de schermen al geruime tijd in volle gang.

In bijgevoegde Jeugdinfo 2020-2021 vinden jullie de voorlopige teamindelingen, trainingstijden, trainers, leiders en overige informatie vinden voor het komend seizoen.

Uitgelicht:

• Afgelopen jaren hebben we als club weer geïnvesteerd in de ontwikkeling van onze trainers. Het resultaat daarvan is dat we bij onze jeugdafdeling inmiddels meer dan 40 gecertificeerde trainers hebben.
  • Na jaren geen meidenvoetbal te hebben gehad bij de Alblas, kunnen we komend jaar weer een meidenteam inschrijven, de MO15-1. Hier zijn we als club heel erg blij mee.
  • Komend seizoen zullen we doorgaan met de voetbalschool voor JO6 tot en met JO10. De coördinatie van de voetbalschool zal door Cees Poppelaars worden opgepakt.
  • We zullen dit jaar ook doorgaan met de keepersschool onder leiding van Arko Roodbol. Als keeper heb je een andere training nodig dan als veldspeler. Wij zijn blij dat we de keepers die specifieke training ook kunnen bieden in de keepersschool. De keepers krijgen hier nog verdere informatie over.
  • De Technische Commissie Jeugd (TCJ) heeft de jeugdteams geëvalueerd tot de conclusie gekomen dat er te weinig onderlinge concurrentie bij selectieteams was. Daarom is besloten om vanaf JO13 geen ‘even’ teams meer in te delen. Hierdoor vallen de JO14, en JO16 weg.

Nogmaals, de teamindelingen en ook sommige trainingstijden zoals deze hier staan zijn voorlopig en kunnen dus nog gewijzigd worden.

Klik hier voor alle informatie voor het nieuwe seizoen 2020-2021