Jeffrey volgt daarmee het voorbeeld van Remco, Jari, Delano & Erwin en komt dus ook terug bij de club waar het allemaal voor hem begon!!

Na een persoonlijk prima jaar bij de Zwerver heeft Jeffrey toch besloten bij zijn club terug te komen. Nadat er vorig jaar veel jongens vertrokken besloot Jeffrey ook zijn geluk ergens anders te beproeven. Door de terugkeer van veel spelers, het blijven van onder andere zijn maatje Natanja en het gevoel dat er positieve stappen worden gemaakt in de club is het bij Jeffrey steeds meer gaan kriebelen en heeft hij tot onze blijdschap gekozen bij de Alblas de uitdaging aan te gaan om samen stappen omhoog te gaan zetten.

Een prima keuze wat ons betreft, want een winnaar als Jeffrey zien we graag in het rood met groene tenue en het zal de kansen om de genoemde stappen te gaan maken alleen maar doen toenemen. Daarnaast past het in het beleid om met voornamelijk jongens die hun opleiding bij de Alblas hebben gehad stappen te gaan zetten.

Welkom terug Jeffrey!!

Gerelateerd