In bijgevoegde Jeugdinfo 2019-2020 vinden jullie de voorlopige teamindelingen, trainingstijden, trainers, leiders en overige informatie vinden voor het komend seizoen.

Afgelopen jaar hebben we als club weer geïnvesteerd in de ontwikkeling van onze trainers. De trainers hebben de cursus Jeugd Voetbal Trainer Coach van de KNVB aangeboden gekregen. Het resultaat daarvan is dat we bij onze jeugdafdeling inmiddels meer dan 40 gecertificeerde trainers hebben. Er zijn 5 trainers die ook de vervolgcursus inmiddels hebben behaald. Voor het komend seizoen gaan we inventariseren om diverse jeugdtrainers ook vervolgcursussen aan te bieden, dit om de gehele jeugdopleiding van de Alblas op een hoger niveau te krijgen.

Komend seizoen zullen we doorgaan met de voetbalschool die vorig jaar is gestart. We zijn heel blij dat we onze jongste leden dit kunnen bieden. Op hun eigen niveau en op een speelse manier leren voetballen waarbij het plezier voorop staat. Dit is voor de teams tot en met JO10 (tot de leeftijd van 9 jaar).

We zullen dit jaar ook doorgaan met de keeperschool. Als keeper heb je een andere training nodig dan als veldspeler. Vanaf dit jaar kunnen we de keepers die specifieke training ook bieden in de keepersschool. Deze training zullen op maandag op het trainingsveld gehouden worden.

Nogmaals, de teamindelingen en ook sommige trainingstijden zoals deze hier staan zijn voorlopig en kunnen dus nog gewijzigd worden.

We gaan er van uit dat dit weer een mooi seizoen gaat worden voor iedereen en we zien iedereen weer in augustus.

Alvast een fijne vakantie toegewenst.

Jeugdbestuur vv de Alblas