Fietsen van Club naar Club… VOOR JE CLUB!

Op 30 september 2017 springen we massaal op de fiets om je favoriete plaatselijke voetbalvereniging te steunen. Hieraan mag iedereen deelnemen die het regionale voetbal een warm hart toedraagt, kinderen, ouders, opa’s en oma’s en vrienden.

Bij iedere club is tijdens en na de tocht een feest gaande en dus overal waar jij je stop(s) maakt val je dus met je neus in de boter…
De ronde is 25, 35 of 65 km lang, het tempo is relaxed en onderweg kun je kiezen bij welke club(s) jij een stop inlast voor een bakje koffie, thee, limonade enzovoort.

De prachtige tocht wordt gepeild en volledig begeleid door een ervaren team.
Iedere deelnemer krijgt bij de start een stempelkaart waarmee leuke prijzen zijn te verdienen je moet wel even inschrijven via fietsenvoorjeclub.nl en even onze facebook liken. Vervolgens je leukste foto tijdens de fietstocht op facebook plaatsen

Je kunt kiezen bij welke van de vijf onderstaande startlocaties je tussen 10.00 en 11.00 uur aanhaakt op deze vrolijke Club tot Club fietstocht:

• vv de Alblas
  • vv Nieuw-lekkerland –  Tiendweg 10, Nieuw-Lekkerland
  • vv Papendrecht –  Industrieweg 3, Papendrecht
  • vv Groot-Ammers – De Boomgaard 1, Groot-Ammers
  • vv SVW –  Kleine Schelluinsekade 5C, Gorinchem

Doe mee, win en steun De Alblas

Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 (alleen via de site), waarvan € 5,00 naar jouw favoriete club gaat.
Tijdens de tocht worden je daarnaast een aantal versnaperingen aangeboden zodat je volledig fris en fruitig finisht!

We zien je graag verschijnen bij de start! Schrijf je dus snel in en maak tevens
kans op onderstaande prijzen!

VLS Fietsen voor je Club Alblasserwaard

zaterdag, 30 september 2017 4:30 pm