Nadat we een aantal weken geleden bekend hebben kunnen maken dat Maarten van Gastelen volgend jaar de nieuwe hoofdtrainer wordt, kunnen we nu meer nieuws brengen over het begeleidingsteam voor volgend seizoen.

André Zijderveld, eind jaren 90 en begin van deze eeuw, één van de vedettes van ons eerste elftal, wordt de assistent-trainer van het eerste elftal.

De huidige verzorger Huib de Sprong heeft aangeven met verzorgingspensioen te willen gaan; gelukkig blijft Huib met al zijn ervaring behouden voor de club en heeft hij zitting genomen in de technische commissie. Als opvolger voor Huib zijn we blij dat we Wibo Zeilstra hebben kunnen strikken. Ook Wibo heeft jarenlang in het eerste gevoetbald en nu is hij al jarenlang de motor van het veteranen elftal.

André Zijderveld, Maarten van Gastelen, Wibo Zijderveld

Gerelateerd