Vrijdag 21 februari heeft er een groot interview met Natanja in het AD gestaan (bekijk hier).

Natanja verteld daarin onder andere dat hij (ondanks interesse van andere clubs, dat staat niet in dit stuk overigens) heeft besloten bij de Alblas te blijven. We zijn als TC erg blij dat Natanja uitkijkt naar een samenwerking met de nieuwe trainer, een aantal teruggekeerde spelers en uiteraard ook met de jongens waar hij nu mee samenspeelt en dat hij erin gelooft dat we als club de komende jaren stappen voorwaarts kunnen gaan maken.

Copyright AD

Naast het feit dat Natanja blijft kunnen we ook melden dat een goede vriend van Natanja en tevens voormalig jeugdlid van de Alblas heeft besloten volgend jaar weer bij onze mooie club te komen spelen: Delano van Wiltenburg.

Zoals wellicht bekend is het een streven om zoveel mogelijk jongens die bij ons hebben gevoetbald weer terug te zien bij onze club en in dat streven past het perfect dat Delano zich bij ons verder wil komen ontwikkelen met als doel uiteindelijk het 1e elftal te halen. Even een hele korte introductie voor degene die Delano niet kennen: Delano heeft tot z’n 12e bij ons gevoetbald en voetbalt nu bij Alblasserdam in het 2e (mag nog in de jeugd voetballen maar is vervroegd over gegaan).

Welkom terug Delano!!

Gerelateerd: