Junior heeft heel zijn leven bij Alblasserdam gevoetbald . In de jeugd heeft hij altijd in de hoogste teams gevoetbald ( onder andere nog een aantal jaar samen met Natanja de Haan ) waarna hij bij Alblasserdam afwisselend in het 1e en 2e heeft gevoetbald . Naast het nodige talent beschikt Junior, die met name centraal op het midden en centraal achterin goed uit de voeten kan, over een goede winnaarsmentaliteit .

Junior is niet de enige jonge voetballer die onze selectie komt versterken . Sinds halverwege vorig seizoen maakt Tijmen de Jong al deel uit van het eerste elftal . Daarnaast maken Tom van Reeuwijk , Roy Jongeneel ( hebben beide ook al hun debuut in het eerste gemaakt ) , Finn Benthin, Ramon Hovestad , Floris Bosch en Sergio Bascuas volgend seizoen deel uit van de selectie voor 1,2 en 3. We wensen allen veel succes en vertrouwen erop dat ze zich onder leiding van onze trainers volgend seizoen verder kunnen ontwikkelen .


Spelers terug in de selectie van De Alblas

David Waardenburg, Erik Rotmans, Ralph Henningsen, Thomas de Jong, Remy Richter, Erwin de Raad, Timon Bakker, Bob Zwaan en Michiel Torn hebben er voor gekozen om weer voor de selectie (1e, 2e of 3e) te gaan spelen.
Wij zijn blij dat ze kiezen voor selectie voetbal en zijn er van overtuigd dat hun besluit er mede toe zal bijdragen dat het algehele niveau van de selectie omhoog zal gaan.

Binnenkort zullen we u informeren over de spelers die van uit de jeugd aansluiten bij de selectie

Rianto Vrutaal moet helaas afzien van een terugkeer in de selectie

Rianto Vrutaal, in het seizoen 2017-2018 reeds een jaar actief in het eerste elftal van de Alblas, zou na een jaar bij de amateurs van Dordrecht te hebben gevoetbald, terugkeren in de selectie van de Alblas. Helaas moet Rianto vanwege persoonlijk redenen hiervan afzien.


De Alblas verwelkomt oud jeugdlid Steijn Verkerk terug in de selectie voor het seizoen 2019-2020.

Na een aantal jaren in de hoogste jeugdelftallen van v.v. Drechtstreek
te hebben gespeeld heeft de snelle aanvaller er voor gekozen 
om z’n geluk weer te beproeven bij de Alblas. De Alblas is blij met 
het feit dat een ambitieuze, leergierige en gemakkelijke scorende
jongen als Steijn kiest voor de plannen van de Alblas.

Steyn Verkerk (foto Drechtstreek)

Meer weten?

De Alblas 1

De Alblas 1 komt uit in de 3e klasse met veel regieclubs uit de regio Alblasserdam en de Molenwaard. In deze klasse speelt De Alblas…