Het 3e team wordt sinds 3 jaar gezien als een selectieteam, waarbij het doel met name is jongeren die niet direct in het 1e of 2e komen via het 3e de kans te geven te trainen onder een vakkundige trainer.

De afgelopen 2 jaar heeft Derrick Jap a Joe deze groep met veel passie begeleid. Daarvoor willen we hem vanaf deze plek heel erg bedanken 👍.

We zijn heel blij te kunnen melden dat we na het vastleggen van Ad Verhoeven en Martin Stierman voor het 2e weer een club icoon bereid hebben gevonden een selectie team te gaan begeleiden: Martin Huizenga wordt trainer / coach van het 3e . Martin heeft zelf 375 wedstrijden in het 1e gespeeld en is al zo’n 20 jaar actief als met name jeugdtrainer. Daarom zijn we er van overtuigd dat hij de jongens die dat echt willen, kan helpen zich te kunnen door ontwikkelen bij het 3e, zodat ze wellicht kansen zullen krijgen om door te groeien naar het 2e of 1e elftal.

Martin Huizenga

Wil jij je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van deze spelers, door er voor ze te zijn als leider en/of vlagger laat het ons dan weten. Twijfel je of wil je eerst meer info over wat er van je wordt verwacht bel me dan op nummer 06-52690297.
Namens de technische commissie van vv de Alblas, Bas van Genderen