In het nieuwe keukenrooster hebben we nog veel open plekken. Daarom zijn wij met spoed op zoek naar vrijwilligers, die ‘s ochtends of ‘s middags 3 of 4 uurtjes in de keuken willen staan. Al is het maar voor 1 of 2x per seizoen. Alle hulp is heel erg welkom! Geef je snel op!

Als het niet lukt om meer vrijwilligers te vinden zal de keuken toch echt vaker gesloten moeten worden. En als er geen vrijwilligers zijn voor de zaterdagochtend dan zal zelfs de kantine af en toe gesloten moeten blijven. Dit wil toch niemand?!

Wat houdt een keukendienst in?

• Allereerst gezelligheid! Samen met een collega-vrijwilliger koffie/thee schenken, broodjes of snacks verkopen. Dit schept toch echt een band!
  • s Ochtends (08:00-12:00): Voorzie je eerst leiders en ouders van een lekker warm ‘bakkie’ op een gure ochtend. Later op de ochtend komen zij terug voor een (warm) drankje, snoep of een snack voor zichzelf of voor de kinderen.
  • ‘s Middags (11:00 – 14:30): De eerste hongerige spelers en supporters verschijnen aan de balie voor een broodje met een snack of een frietje. Uiteraard zijn ook mensen die wat gezonders willen in de vorm van een broodje of fruit.
  • ‘s Middags (14:30-18:00): Spelers en supporters komen na ‘hun’ wedstrijden de lekkere trek stillen met een snack en aan het einde van de middag. Als ook de uitspelende teams weer terug zijn wordt er frietje en een lekkere ‘befaamd’ balgehakt gegeten als maaltijd!

Geef je snel op bij Jolanda Lekkerkerker. (06-42903209 of per mail op jlekkerkerker65@gmail.com)

Een kleine moeite, waarmee je heel erg help! Bedankt!