De Alblas is een mooie gezonde club waar sportieve ambities en gezelligheid hand in hand gaan. Vandaar dat onze club ook ondersteund wordt door veel ondernemers. Wilt u één van hen zijn? Lees dan snel verder.

Bij De Alblas komen met grote regelmaat veel leden, familieleden en supporters uit de regio Alblasserdam, Alblasserwaard en Papendrecht langs op één van de velden om te sporten of om gezelligheid mee te pikken in de kantine. Vooral op zaterdag is het de hele dag door druk op het sportpark. Wilt u hier met uw bedrijf op een positieve manier van profiteren en potentiële klanten of werknemers bereiken? Of wilt u een maatschappelijke bijdrage leveren door onze club te steunen die met ruim 600 leden midden in de samenleving staat?

Bekijk de sponsormogelijkheden

of neem contact op met één van de leden van de sponsorcommissie.

Wij doen hier uiteraard graag wat voor terug! Zo ontvangen wij u graag bij één van de thuiswedstrijden van het eerste of één van de andere activiteiten. Neem ook gerust een kijkje bij de mooie bedrijven die ons al steunen.