We hebben alle jeugd informatie voor de jeugd voor het seizoen 2017/2018 verzameld in één document. In deze info zult u de voorlopige teamindelingen, trainingstijden, trainers, leiders en overige informatie vinden voor het komend seizoen. Vanaf seizoen 2017/2018 gaan er een aantal dingen wijzigingen.

Zo zal de competitie dit jaar later beginnen, de winterstop langer duren en zal de competitie tot eind mei gaan duren. Afgelopen seizoen zijn we al begonnen met de nieuwe benaming van de jeugdteams en werd in plaats van A,B,C enz de teams naar leeftijden genoemd. Naast alle oneven leeftijden teams waren afgelopen jaar de JO14, JO12 en de JO10 nieuw. Hier gaan we mee door en zal verder ook de JO8 worden toegevoegd. Zo zal iedereen meer tegen zijn eigen leeftijdsgenoten gaan spelen en zullen de fysieke verschillen kleiner gaan worden.

Verder zal er bij de JO9 en JO8 het 6×6 worden geïntroduceerd. Nogmaals, de teamindelingen en ook sommige trainingstijden zoals deze hier staan zijn voorlopig en kunnen dus nog gewijzigd worden. We gaan er van uit dat dit weer een mooi seizoen gaat worden voor iedereen en we zien iedereen weer in augustus.

Jeugd info vv De Alblas 2017-2018

Alvast een fijne vakantie toegewenst. Jeugdbestuur v.v. De Alblas