De Alblas 5 alias het ‘bierteam’ is afgelopen zaterdag in het nieuw gestoken door uitgaansgelegenheid The Abbey Alblasserdam. Een goede ‘match’ blijkt. Naast dat de mannen van dit sterrenassemble regelmatig in The Abbey te zijn, levert het nieuwe  tenue ook direct mooie resultaten op! Zo werd DFC direct met een knallende 7-2 overwinning naar huis gestuurd. Dat dit een gezellige derde helft opleverde mag duidelijk zijn!

Namens de hele club en zeker namens de mannen het van het 5e willen we eigenaren John Morlog (met vrouw) en Stephanie Langius van harte bedanken voor de nieuwe shirts! En daarnaast nodigen we iedereen uit om binnenkort een gezellig drankje te komen drinken in The Abbey 🍻 en het nieuwe shirt te bewonderen.