VV De Alblas nodigt kandidaat trainers uit, die vanaf volgend seizoen (2018-2019) in nauwe samenwerking met de trainer van De Alblas 1 en De Alblas 2, de ambitie hebben ons derde elftal te trainen, te begeleiden en terug te brengen naar de derde klasse.

De Alblas 3 bestaat voornamelijk uit jonge en gedreven spelers. Onze vereniging heeft de afgelopen jaren haar groeiambities waargemaakt (> 600 leden) en wil vanaf het aankomende seizoen de volgende stappen met het selectievoetbal zetten. Die stappen willen we niet realiseren door het geven van vergoedingen aan spelers, maar door het creƫeren van randvoorwaarden, waarbij spelers de ruimte krijgen zich te ontwikkelen tot betere spelers. Uiteraard lichten we die stappen graag in een persoonlijk gesprek aan je toe.

Dit is de reden, dat de Technische Commissie graag op korte termijn het gesprek aan wil gaan met kandidaten, die:

• zich voor een langere periode aan de vereniging willen binden;
    ervaring hebben met het trainen van een tweede en/ of derde elftal;
  • de ambitie hebben om spelers klaar te maken voor het tweede (reserve eerste klasse ) en/ of het eerste (derde klasse) elftal;
  • de uitdaging aan willen gaan om het team na weer terug te brengen naar de derde klasse.

Ook spelers die een ruime ervaring hebben met het voetballen op een hoog (amateur of betaald) niveau en bezig zijn met het volgen van de trainers cursus nodigen wij uit om te reageren. Indien gewenst denken we graag met je mee, wanneer je via v.v. De Alblas een trainers cursus zou willen volgen of afronden.

Ben jij de nieuwe trainer van De Alblas 3? Laat dan zo snel mogelijk je interesse weten, dan komen we graag met je in gesprek. Stuur een korte e-mail naar tc@vvdealblas.nl maar aub geen CV en een uitgebreide motivatie: wij zullen het gesprek goed voorbereiden!