Vacatures:

  • De Alblas zoekt een assistent scheidsrechter voor wedstrijden van het eerste elftal.
  • De Alblas zoekt een assistent scheidsrechter voor wedstrijden van het tweede elftal.
  • De Alblas zoekt een trainer/coach voor het derde elftal.
  • De Alblas zoekt een assistent trainer/coach voor het vrouwen elftal.

De Alblas zoekt een assistent scheidsrechter voor wedstrijden van het eerste elftal.

Voor komend seizoen (2017 / 2018) is De Alblas op zoek naar een assistent scheidsrechter bij het eerste elftal.
Bent u of kent u iemand die lid is van de KNVB, de regels goed kent en fysiek in staat is om deze taak te vervullen, neem dan contact op met Harold Verberkmoes. Ook als u niet elke week in de gelegenheid bent om dit te doen, zijn we geïnteresseerd om in gesprek te gaan.

De Alblas zoekt een assistent scheidsrechter voor wedstrijden van het tweede elftal.

Voor komend seizoen (2017 / 2018) is De Alblas op zoek naar een assistent scheidsrechter bij het tweede elftal.
Bent u of kent u iemand die lid is van de KNVB, de regels goed kent en fysiek in staat is om deze taak te vervullen, neem dan contact op met Harold Verberkmoes.

De Alblas zoekt een trainer/coach voor het derde elftal.

Voor komend seizoen (2017 / 2018) is De Alblas op zoek naar een trainer/coach voor het derde elftal. Het derde elftal wordt een team met jongere spelers die zich in de luwte van de B-selectie kunnen ontwikkelen.
Bent u of kent u iemand die deze jonge groep spelers kan en wil begeleiden tijdens de wedstrijden en tweemaal per week wil trainen, neem contact op met Harold Verberkmoes.

De Alblas zoekt een assistent trainer/coach voor het vrouwen elftal.

Voor komend seizoen (2017 / 2018) is De Alblas op zoek naar een assistent trainer/coach voor het vrouwen elftal. Deze assistent verzorgt eenmaal per week de training, omdat de hoofdcoach slechts eenmaal per week aanwezig kan zijn. Ook op de zaterdag is het wenselijk aanwezig te zijn op de momenten dat de hoofdcoach verhinderd is, maar aanwezigheid als de hoofdcoach er wel is, wordt uiteraard op prijs gesteld.
Bent u of kent u een geschikte kandidaat, neem contact op met Harold Verberkmoes

Meer weten?

De Alblas 1

Trainer / Coach : Michel de Raad Elftalleider: Wim Lakerveld Grensrechter: Ad Verhoeven Verzorger: Carry van der Meijden Spelers;      

De Alblas 2

Trainer / Coach: Herman Woudenberg Leider: Erik Korevaar Grensrechter: Spelers;

De Alblas 3

Spelers; Stefan Smits Jan Kees Roeland (K) Remy Richter (A) Jan Willem Boers Arjo Saarloos Chris de Jong Mark Verloop Erwin de Raad Peter Donk…

De Alblas VR1

Shirtsponsor: Stam Leidsters: Bianca Sprong-Deylius Mandy Beenhakker Speelsters; Lisette Lugthart Daphne Zonnevijlle Indy Zonnevijlle Stenneke Stam Arja Zijderveld Bianca Sprong-Deylius (K) Angelieke Flach (A) Milou Wilson-Verwoert…