Zaterdag 4 november stond de uitwedstrijd tegen J09-3 van Kozakken Boys op het programma. Ondanks het vroege tijdstip waren de jongens vol energie en konden niet wachten om aan de wedstrijd te beginnen.
De eerste paar minuten van de wedstrijd leken de 2 teams redelijk tegen elkaar te zijn opgewassen, maar na niet al te lange tijd scoorde Julius. Dit was de eerste van vele…

Thom, onze keeper, heeft meerdere malen de bal uit ons doel weten te houden met als resultaat dat de 1e helft werd beëindigd met 0 – 6 voorsprong.

Vol vertrouwen begonnen de jongens aan de 2e helft. De verdedigers Niek, Julius en Matijs hielden de tegenstanders uit de buurt van ons doel en Cody passeerde menig tegenstander om de bal weer af te spelen aan Rayan en Luuk, die vervolgens de ene doelpunt na de andere scoorden. Eindstand 1 – 14.

Scoreverloop:

0 – 1 Julius