Iedereen is welkom om lid te worden bij voetbalvereniging De Alblas (Alblasserdam). Jongens, meisjes, heren en dames. En lid worden kan vanaf 4 jaar en ouder. De Alblas staat bekend als een gezellige, goed georganiseerde club met leden voornamelijk uit de regio Alblasserdam, Oud-Alblas en Papendrecht.

Mee trainen voordat je lid wordt

Vind je voetballen leuk en wil je eerst een paar keer mee trainen? Dat kan! Je bent meer dan welkom op onze veld op Sportpark Souburgh (te Alblasserdam).
Zo krijg je meteen een goede indruk van onze gezellige vereniging en kun je besluiten om lid te worden.

• Vanaf 7 jaar wordt er 2x in de week getraind.
  • Ben je tussen de 4 en 6 jaar dan wordt er alleen op woensdagmiddag getraind.

Gediplomeerde trainers trainen de jeugd en senioren selectie elftallen.

Klik hier voor de actuele trainingstijden.

Ben je nog geen lid en lijkt het je leuk om een keer te komen kijken, stuur dan een mailtje naar nieuweleden@vvdealblas.nl. Daarna wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken, je vervolgens welkom te heten en je verder in te lichten. Om een indruk te krijgen van de huidige teamsamenstelling klik hier.

Lid worden van De Alblas

Ieder elftal traint 2x in de week en voetbalt op zaterdag; met uitzondering van de Mini-pupillen, deze groep traint 1x in de week en speelt een kleine competitie op de zaterdag. Ieder elftal speelt in het tenue wat door De Alblas beschikbaar wordt gesteld. Hier staat wel een eenmalige eigen bijdrage tegenover * (zie onderstaand). Buiten het voetbal om worden er diverse, leuke activiteiten georganiseerd. Wil je alvast een indruk krijgen van onze vereniging, kijk dan rustig rond op onze website of stel je vraag via nieuweleden@vvdealblas.nl.

Ledencontributie + eigen bijdrage

Senioren (18+)€ 49,50 per kwartaal of € 198,00 per jaar
Junioren (12-18 jr)€ 34,50 per kwartaal of € 138,00 per jaar
Pupillen (4-12 jr)€ 28,50 per kwartaal of € 114,00 per jaar
Rustende leden€ 19,50 per kwartaal of € 78,00 per jaar
* Kledingbijdrage€ 15,00 aan begin van seizoen

Ben je geïnteresseerd om lid te worden van voetbalvereniging De Alblas? Meld je hieronder aan of neem contact op met nieuweleden@vvdealblas.nl.

Aanmeldformulier v.v. De Alblas