In de zomer van 2017 maakte Daan van Reeuwijk de overstap van de jeugdafdeling van De Alblas naar NAC. De scouts van diverse profteams hadden hem in het vizier en na de eerste proeftraining was het voor de scouts van NAC duidelijk dat deze talentvolle speler naar Breda gelokt moest worden.

Dit seizoen maakt Daan als rots in de branding van de verdediging van NAC Onder-12 veel indruk. Zoveel indruk dat hij na 1,5 jaar bij NAC kan rekenen op de interesse van de nationale topclubs.

Daan van Reeuwijk als pupil van de week in 2016 bij De Alblas 1.

Tijdens zijn prille carrière bij De Alblas onderscheidde Daan zich als een groot talent met veel inzicht en een enorme wil te winnen. Hij was altijd bezig met voetballen en mistte geen training. Met zijn ‘drive’ lukte het hem om ook zijn teamgenoten mee te krijgen en het team beter te laten voetballen. Eén van z’n successen bij De Alblas was het kampioenschap met de F1 in het najaar van 2015.

Daan van Reeuwijk met zijn teamgenoten van de F1 uit 2016.

Dankzij zijn talent en doorzettingsvermogen heeft hij zijn een overgang naar Ajax verdiend. Bij De Alblas zijn we supertrots op de prestaties van Daan en wensen hem héél veel succes bij Ajax. Wie weet zien we je ooit nog eens schitteren inde finale van de Champions League, eredivisie of gewoon weer op sportpark Souburgh. Geniet ervan en doe je best, je kunt het!

Daan van Reeuwijk bij zijn presentatie bij Ajax
Daan van Reeuwijk bij zijn presentatie bij Ajax.

Nieuwsbericht NAC Breda
Voetbalzone