Zonder vrijwilligers zou de Alblas niet kunnen bestaan. Alle activiteiten van onze club voetballend, maar ook niet-voetballend worden uitgevoerd door vrijwilligers. Daarom is de Alblas erg blij met zijn vrijwilligers.

Bekijk hoe jij kan helpen

Vrijwilligerswerk is leuk! Kijk naar het plezier van de voetballende jeugd, de gezelligheid bij activiteiten en feestjes. Het fanatisme langs de lijn, of zelfs het fanatisme bij een spelletje Bingo of klaverjassen!

Samen helpen wij om niet alleen de club draaiende te houden, maar ook om er een succes van te maken! Help jij mee?
Vanaf seizoen 2018/2019 vragen wij alle spelende leden uit de seniorenteams vrijwilligerswerk te gaan doen. Dit zal uitkomen op ongeveer 10 uur per seizoen. Meer informatie over de vanzelfsprekende dienstverlening vrijwilligerswerk.

Je kan kiezen uit de volgende activiteiten (kies er 2 die je voorkeur hebben):

1. Bardienst zaterdagmorgen
  2. Bardienst zaterdagmiddag
  3. Bardienst doordeweeks
  4. Keukendienst zaterdagmorgen
  5. Keukendienst zaterdagmiddag
  6. Scheidsrechter jeugdwedstrijden
  7. Scheidsrechter lagere seniorenwedstrijden
  8. Hulp bij activiteiten zoals jeugdkamp, slotdag en themafeesten
  9. Ochtenddienst bestuurskamer.
  10. Onderhoud accommodatie
  11. Schoonmaak accommodatie