Afgelopen vrijdagavond was er de vrijwilligersavond. Altijd weer een bijzondere avond, waarbij al degenen die zich inzetten voor onze club “beloond” worden. Deze keer met een prima barbecue en live-muziek.
Ook werd een eerste proeve van een mogelijk clublied ten gehore gebracht. Maar of dit het wordt?

Elk jaar wordt 1 vrijwilliger specifiek in het zonnetje gezet: de vrijwilliger van het jaar. Deze keer viel de eer te beurt aan Edwin Krecke. Edwin is al lang actief in de activiteitencommissie van de jeugd, is leider van onder 23, draait op dinsdag- en donderdagavond vaak bardiensten.

En, heel bijzonder, hij trakteert de selectie samen met zijn vrouw op donderdagavond regelmatig op voortreffelijk, zelf bereid, eten! Edwin, proficiat!

Cees Kortleve met vrijwilliger van het jaar Edwin Krecke