Vrijwilligers voor in de keuken gezocht. Op dit moment zijn nog niet alle plaatsen in het keukenrooster gevuld (zie rooster keukendienst). Mochten deze plekken niet ingevuld worden, dan zal de keuken op deze dagen gesloten zijn. In de ochtend betekend dat dat er ook geen koffie, thee, enz. geschonken kan worden.

We hebben zoveel leden en helaas zijn alleen de mensen die op het rooster staan bereid om te helpen. Iedereen maakt gebruik van al onze faciliteiten, je zou toch denken dat er wel paar mensen zijn die willen helpen. De vereniging draait op vrijwilligers en op alle fronten hebben we mensen nodig, dus sport je bij ons of sporten je kinderen bij ons, dan zou het mooi zijn als jullie iets voor de vereniging terug doen. Iedereen heeft het druk, ook de mensen die al staan.

Hoe meer vrijwilligers, hoe minder iedereen aan de beurt is! Het zou voor alle vrijwilligers een teleurstelling zijn als niemand zich aanmeld.

Reacties graag sturen naar: jlekkerkerker65@gmail.com of bel me op 06-42903209.

Het rooster van de keukendienst